Dussmann Polska Sp.z o.o.
Szef Kuchni – żywienie zbiorowe
Opis stanowiska
- Bezpłatne posiłki pracownicze,
- Praca od poniedziałku do piątku, wolne weekendy,
- Benefity pozapłacowe (możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego, prywatnej opieki medycznej, pakietu sportowego),
- Możliwość rozwoju w strukturach firmy, profesjonalne szkolenia,
- Praca w zgranym zespole, w którym każdy jest szanowany, w międzynarodowej firmie o stabilnej pozycji na rynku,
- Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę po okresie próbnym, z terminowymi wypłatami.
Wymagania
- Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji,
- Zarządzanie podległym personelem,
- Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu,
- Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy,
- Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów, spełniających oczekiwania klienta,
- Składanie zamówień, kontrola magazynów oraz kosztów spożywczych,
- Ścisła współpraca z kierownikiem obiektu w zakresie tworzenia menu oraz kontroli kosztów obiektu,
- Nadzór nad systemem bezpieczeństwa żywności.
Oferujemy
- Doświadczenie na podobnym stanowisku, mile widziane w gastronomii zamkniętej,
- Umiejętność kontroli kosztów oraz prowadzenia gospodarki magazynowej,
- Bardzo dobra organizacja pracy,
- Odpowiedzialność za jakość, świeżość, efektywności oraz atrakcyjną prezentację przygotowywanych dań,
- Kontrola pracy podległego zespołu, szkolenie niższych stopniem pracowników,
- Praktyczna znajomość systemu HACCP,
- Kreatywność i otwartość na zmiany.
Kontakt
Aplikuj!
W zgłoszeniach prosimy o umieszczenie klauzuli o następującej treści: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 10.05.2018 roku o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. 2018 r. poz. 1000)."