Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA
Kierownik Gastronomii
Opis stanowiska
- Zarządzanie zespołem serwisu gastronomicznego w Dziale Gastronomii,
- Utrzymywanie najwyższej jakości obsługi Gościa i dbanie o pozytywny wizerunek Hotelu,
- Nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur obowiązujących w Hotelu,
- Budowanie zawsze pozytywnych relacji z Gośćmi Hotelu oraz Załogą,
- Ustalanie grafiku pracy, planowanie i delegowanie zadań,
- Organizowanie i prowadzenie szkoleń dla podległego personelu.
Wymagania
- Doświadczenie w branży hotelarskiej na podobnym lub analogicznym stanowisku,
- Pasja i zaangażowanie, pozytywna energia oraz dążenie do najwyższych standardów obsługi Gościa Hotelowego,
- Bardzo dobra organizacja pracy, umiejętność delegowania,
- Elastyczność, operatywność, kreatywność.
Oferujemy
- Przejrzyste zasady wynagradzania zależne od posiadanego doświadczenia,
- Pracę w zespole otwartym na drugiego człowieka,
- Program Emerytalny,
- Zniżki na produkty i usługi hotelowe,
- Program Rekomendacji Pracowników,
- Prywatna Opieka Medyczna,
- Możliwość dołączenia do ubezpieczenia grupowego.
Kontakt
Aplikuj!
W zgłoszeniach prosimy o umieszczenie klauzuli o następującej treści: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 10.05.2018 roku o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. 2018 r. poz. 1000)."