Dussmann Polska Sp.z o.o.
Kierownik Restauracji (stołówka pracownicza)
Opis stanowiska
- Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem,
- Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja,
- Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta,
- Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych,
- Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu,
- Raportowanie wyników do przełożonych,
- Utrzymywanie dobrych relacji z klientem,
- Współpraca z Szefem Kuchni w celu dostarczenia wysokiej jakości usług.
Wymagania
- Doświadczenia w pracy na stanowisku kierowniczym w gastronomii (preferowane: gastronomia zamknięta),
- Wykształcenia minimum średniego, preferowane wykształcenie kierunkowe,
- Znajomość zagadnień HACCP oraz prawa pracy,
- Dobrej znajomości MS Office,
- Umiejętności liderskich w zakresie zarządzania ludźmi,
- Dobrej organizacja pracy,
- Silnej motywacji wewnętrznej i nastawienia na realizację celów.
Oferujemy
- Konkurencyjne warunki zatrudnienia, atrakcyjny system premiowy,
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, w międzynarodowej organizacji,
- Benefity pozapłacowe (możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego, prywatnej opieki medycznej, pakietu sportowego),
- Bezpłatne posiłki pracownicze,
- Praca od poniedziałku do piątku,
- Niezbędne narzędzia, dobrą atmosferę pracy oraz wsparcie Naszego zespołu,
- Możliwość rozwoju w strukturach organizacji,
- Profesjonalne szkolenia.
Kontakt
Aplikuj!
W zgłoszeniach prosimy o umieszczenie klauzuli o następującej treści: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 10.05.2018 roku o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. 2018 r. poz. 1000)."