Dussmann Polska Sp.z o.o.
Szef Kuchni – żywienie zbiorowe
Opis stanowiska
- Bezpłatne posiłki pracownicze
- Praca od poniedziałku do piątku, wolne weekendy
- Benefity pozapłacowe (możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego, prywatnej opieki medycznej, pakietu sportowego)
- Możliwość rozwoju w strukturach firmy, profesjonalne szkolenia
- Praca w zgranym zespole, w którym każdy jest szanowany, w międzynarodowej firmie o stabilnej pozycji na rynku
- Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę po okresie próbnym, z terminowymi wypłatami
Wymagania
- Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji
- Zarządzanie podległym personelem
- Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu
- Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy
- Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów, spełniających oczekiwania klienta
- Składanie zamówień, kontrola magazynów oraz kosztów spożywczych
- Ścisła współpraca z kierownikiem obiektu w zakresie tworzenia menu oraz kontroli kosztów obiektu
- Nadzór nad systemem bezpieczeństwa żywności
Oferujemy
- Doświadczenie na podobnym stanowisku, mile widziane w gastronomii zamkniętej
- Umiejętność kontroli kosztów oraz prowadzenia gospodarki magazynowej
- Bardzo dobra organizacja pracy
- Odpowiedzialność za jakość, świeżość, efektywności oraz atrakcyjną prezentację przygotowywanych dań
- Kontrola pracy podległego zespołu, szkolenie niższych stopniem pracowników,
- Praktyczna znajomość systemu HACCP
- Kreatywność i otwartość na zmiany
Kontakt
Aplikuj!
W zgłoszeniach prosimy o umieszczenie klauzuli o następującej treści: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 10.05.2018 roku o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. 2018 r. poz. 1000)."